Jouw kind weer lekker in zijn vel met body stress release!

Zit jouw kind niet lekker in zijn vel? Heeft het het moeilijk op school, met zichzelf of met anderen? De zachte manuele techniek body stress release helpt jouw kind weer snel ontspannener en blijer te zijn.

Snel en effectief

Veel kinderen die het moeilijk hebben, hebben net als volwassenen last van stress. Stress is niet alleen een mentaal iets: als je je emoties onvoldoende uit, gaat de spanning in je spieren zitten. Door de wisselwerking tussen lichaam en geest is stress een zelfversterkend mechanisme: een onrustige geest geeft een hogere spierspanning. En een hogere spierspanning maakt de geest onrustig en angstig.

Stress kan zich bij kinderen – naast in onrust en angst – uiten in hoofdpijn, buikpijn, slecht slapen, huilbuien, slecht kunnen concentreren, hyperactiviteit, groeipijnen, bedplassen, tandenknarsen, in zichzelf gekeerd zijn of ‘boze buien’. Body stress release helpt het lichaam zijn hoge spierspanning kwijt te raken, zodat de geest ook weer kan ontspannen. Jetske Hingst van Body Stress Release Amersfoort Zuid werkt graag met kinderen: “Kinderen kunnen enorm veel last hebben van spanning. Het mooie van body stress release is dat het juist bij kinderen snel en effectief werkt: een kind heeft nu eenmaal korter tijd gehad dan een volwassene om spanning op te bouwen. En kinderen zijn heel puur: zelfs het drukste kind ligt uiteindelijk rustig op de behandelbank omdat het intuïtief voelt dat het baat heeft bij de techniek. Ook kinderen met hooggevoeligheid, AD(H)D of ASS hebben veel baat bij body stress release. Doordat lichaam en geest ontspannen zijn ze beter opgewassen tegen alle prikkels van buitenaf. De meeste kinderen knappen flink op van een sessie of drie, vier.”

Zorgverzekering

Voor kinderen die meeverzekerd zijn in een van de volgende aanvullende zorgverzekeringen voor alternatieve zorg wordt body stress release (grotendeels) vergoed: Zilveren Kruis, FBTO, Avero Achmea, Pro Life, OZF, ZieZo, Ik!, You Care, IAK*, Aevitae*, C4Me, ONVZ, PNO Zorg en VvAA. Meer informatie over body stress release vind je op deze site.

Heb je vragen of wil je afspraken maken voor jouw kind? Mail (info@bsr-amersfoortzuid.nl) of bel (06 2490 1041) dan even met Jetske Hingst van Body Stress Release Amersfoort-Zuid.

*mits afgesloten via Achmea.

 

 

Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Facebook